onsdag 18 augusti 2010

Kreuzweg Ost - Gott mit uns


Den nya skivan Gott mit uns med Kreuzweg Ost som jag och fler med mig väntar på ser inte ut att komma nu i Augusti. Jag kan såklart ha fel men det har fortfarande inte dykt upp någon information alls om den på Cold Spring Records hemsida. Jag har dock kommit över en bild på vad som ser ut att vara skivans omslag. Håll till godo.

tisdag 3 augusti 2010

Der Blutharsch and the Infinite Church of the Leading Hand

Der Blutharsch är numera Der Blutharsch and the Infinite Church of the Leading Hand med sin kommande 7" på WKN. Singeln med katalognummer 39 fick mig att börja fundera på vad som hände med nummer 38. Tidigare i år så släpptes Live In Leiden som 37. En skiva som rekommenderas både för de som gästade någon konsert under 2004 års turné eller missade den. Men vad hände med nummer 38? Efter lite efterforskning (med betoning på lite) upptäckte jag att det blir en DVD från konserten i Prag förra året. Det var länge sedan det släpptes officiellt videomaterial med Der Blutharsch så detta kom som en trevlig överraskning. Den kommer att pryda sin plats tillsammans med Sad Song Singers och Gold gab ich für Eisen helt klart.

Releasefest för DVDn hålls i Prag den 16 Oktober. Der Blutharsch står inte på scenen men väl Deutsch Nepal, Schloss Tegal och Instinct Primal. Albin är dock på plats och kommer att vara DJ under kvällen.