torsdag 21 juli 2011

Endast 140 biljetter släpps till Blood Axis i Köpenhamn


Till Blood Axis konsert i Köpenhamn den 22 Augusti så släpps det endast 140 biljetter. Priset är 130DKK eller €17.50. Betalar man med PayPal tillkommer 7.50DKK eller €1 för att täcka upp deras avgifter. Det är rekommenderat att köpa biljett i förväg men om de inte säljer slut så kommer det att finnas möjlighet att betala i dörren. Jag kommer att lägga upp information om biljettsituationen dagarna innan konserten.

Line-up på konserten är: Michael Moynihan, Annabel Lee, Robert Ferbrache, David E. Williams (keyboards), Aaron Garland (bas), och John Murphy (trummor). David E. Williams spelar även ett solo-set (sång och keyboard), och det är hans enda soloframträdande i Europa under 2011. Under kvällen så kommer även danska Die Weisse Rose att uppträda.

Har du ett ymnighetshorn så ta gärna med det. Under kvällen kommer det att serveras mjöd och barpersonalen hjälper dig med att fylla det.

Kontakta mads [snabel-a] bragagild.dk för information om förköpsbiljetter.

onsdag 6 juli 2011

Der Blutharsch and the Infinite Church of the Leading Hand till Köpenhamn i mars

Albin Sunshine Julius låter hälsa att han än en gång tar sig till grannlandet Danmark för en konsert i mars nästa år. Under turnén så kommer det även att göras stopp i Bryssel, Prag, Leipzig, Hamburg, och Rotterdam. Fler städer kommer att utannonseras senare.

tisdag 5 juli 2011

In Gowan Ring och Wooden Wand i Malmö 10 Juli

Söndagen den 10 Juli så uppträder In Gowan Ring och Wooden Wand på Far i hatten i Malmö. Det är gratis inträde så det finns ingen anledning att inte bevista arrangemanget om man befinner sig i trakterna. B'eirth eller B'ees In Gowan Ring behöver nog ingen närmare presentation men Wooden Wand kan möjligen ha gått vissa förbi. Wooden Wand eller James Jackson Toth som han egentligen heter är en singer / songwriter från östra Kentucky och ligger för närvarande på Michael Giras (SWANS) skivbolag Young God. Han har under sina turnéer delat scen med både Sonic Youth och Sunn0)) för att nämna två akter. Nedan följer ett smakprov från skivan Death Seat som kom förra året. Man kan hitta den och fler på Spotify om man använder sig utav det.



Det hela startar klockan 19:00 och det är sagt att In Gowan Ring skall spela först.