måndag 22 mars 2010

Blandade nyheter

Nascosto Tra Le Rune (Hidden Among The Runes) är en ny Death In June-biografi som har skrivits av musikjournalisten Aldo Chimenti tillsammans med Douglas P. Den tungt illustrerade boken som är på ungefär 400 sidor kommer dessutom med en CD som innehåller en lång radiointervju, 8 låtar samt lite jinglar och liknande som använts i reklamsyfte för gamla DiJ-spelningar. Boken är på italienska och inga utgåvor på andra språk är planerade i nuläget.

Gerhard Hallstatt har fullt upp för tillfället. Förutom att han håller på med helt nytt material till sitt Allerseelen just nu så har han även arbetat med herrarna i Sturmpercht inför deras nästa skiva. Förhoppningen är dessutom att det kommer att bli en del liveframträdanden med Sturmpercht senare i höst.

ROME har tagit time-out för resten av året och samtliga inbokade spelningar har ställts in. Detta påverkar dock inte releasen av den nya skivan Nos Chants Perdus som släpps som planerat i maj. Jag har hört lite av den och den kommer nog gå hem hos folk ute i stugorna, men mer om detta när det börjar dra ihop sig.

Dernière Volonté är klar med sin nya skiva Immortel och det låter fantastiskt. Jag har ännu inte sett att den går att beställa men det borde bara vara en fråga om dagar nu. Ett medly från den nya skivan finns på Geoffroys myspace: http://www.myspace.com/dernirevolont

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar