tisdag 30 augusti 2011

Current 93 bjuder på ljudfiler

Framträdandet som Current 93 gjorde i Katowice 4 augusti spelades in och finns nu att ladda ner tack vare Hennessy Williams enligt Coptic Cat.


Intro: Rivers of Babylon
01 Invocation of Almost
02 Moon
03 Honeysuckle
04 Black Ships Ate the Sky
05 I Looked to the South Side of the Door
06 She Took Us to the Places Where the Sun Sets
07 The Nylon Lion Attacks as Kingdom
08 Suddenly the Living Are Dying
09 The Nudes Lift Shields for War
10 On Docetic Mountain
11 Not Because the Fox Barks
12 Pomegranate

13 Be Optimistic
14 Niemandswasser
15 Lucifer Over London
16 Whilst the Night Rejoices Profound and Still

Nyheten hos Coptic Cat finner ni här
Ljudfilerna finner ni här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar