söndag 13 december 2009

Nya skivor från Darkwood och Seelenlicht ute nu samt Blood Axis återkomst.

Som jag tidigare skrivit så hade både Darkwood och Seelenlicht nya skivor på gång och båda finns nu att köpa. Darkwoods Ins Dunkle Land är en väldigt lugn historia. Helt klart en skiva man helst lyssnar på när man sitter för sig själv i ett mörkt rum där man tänt upp lite ljus. Den rekommenderas även om det är en del engelska på skivan. Jag har alltid tyckt att Darkwood gör sig bäst på tyska.

Den andra skivan, Love and Murder, av Seelenlicht kan också rekommenderas. Den skiljer sig rätt markant från debutskivan som var mer av spoken-word typ. Här är det sång som gäller och gillar man när Troy sjunger så lär man gilla detta. Inga större överraskningar på skivan om man hört H.E.R.R innan med andra ord.

Michael Moynihans Blood Axis har varit rätt inaktivt på senare år bortsett från några enstaka liveframträdanden och spår på samlingar men nu tycks det åter igen hända saker. På Blood Axis officiella MySpace-sida kan man för närvarande hitta tre färska spår. Min favorit av dem är The Path som för tankarna till Spell (Rose McDowall och Boyd Rice). Ni hittar låtarna här: http://www.myspace.com/bloodaxisofficial

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar